Finland here I come



Imorgon åker jag till Finland... ska vara där hela helgen. Kommer hem på måndag morgon, åker direkt från båten till jobbet. Har varit en riktigt jobbig dag på jobbet. Men nu tänker jag inte tänka på det mer. Jag har haft bra och hög musik på här hemma när jag packat och bara glömt allt nu.

Ikväll är det Greys också... yeeey!
Ta det lungt på valborg hörrni

Orka orka orka

Åh ja har skrivit ett lång inlägg om min jobb situation men jag kan inte publicera det här kom jag på. Man vet aldrig vem som råkar se...

Men det jag vill säga är att jag är arg, lessen och förbannat trött.


Jag har betalat räkningar och gjort min deklaration ikväll i alla fall. Kontot är snart tomt igen.. yey! Äh jag orkar inte...


 


Ganska soft

Det blir en riktigt hejdundrandes softar helgen för min del, precis som jag vill ha den faktiskt! Ska snart åka iväg till Nuevo och titta efter något fint. Skulle behöva lite nya vårkläder.

Sen ska jag bara vara ute...sola mitt bleka fejs! :) Och vettni vad, jag har varit uppe sen klockan 07.00. Herregud... men skönt. Har man heeeela dagen på sig att njuta av helgen.
Nej nu ska vi åka
bye bye

Greys

Hade tänkt blogga... men nu börjar ju Greys!!! Och det kan man ju inte missa... Så ni får vänta tills imorrn...

Jag hade en massa bilder på min mooobil



Me & Malin för några månader sen...på fest... på en toalett...



Det fina slottet i Stallarholmen... tänk sommar... härligt!!



Kimibuuus



Mina små... dom är inte dom lättaste att få med på bild



Snyggaste syrrorna!!



Malin och jag på väg mot bilen i lördagskväll... hahaha

Sååå... här hade ni lite av de som fanns på mobilen... hehehe...

Lite bilder

 

I would like this

Sitter och lyssnar på en fransk låt... den är härlig. Jag har ingen aning om vad hon sjunger om, men det är vackert. Jag får akut längtan efter Paris...åh. Sitta i en park och äta jordgubbar och bröd. Vi åt massa bröd när vi var där... det var ljuvligt gott bröd.

Jo det jag hade tänkt skriva om är ett lite roligt koncept, om ni är som jag, hatar att laga mat. Man kommer hem från jobbet och är vrålhungrig så ska man ställa sig och laga mat, finns inget värre enligt mig i alla fall. Och har man turen att inte behöva åka och handla innan så är det alltid det här med att komma på vad f-n man ska äta. Men numera finns det ju så fina företag som gör allt detta för dig. Dom gör iordning maten så gott som... inte allt för färskhetens skull men nästan. Man ska alltså inte behöva slava i köket mer än att steka/värma vissa saker...
Det låter ju helt underbart... det lilla negativa är väl att man kanske inte tycker om allt...jag är sån i alla fall. Men man kanske provar då i alla fall sånt man kanske inte annars skulle prova.
Jag vet att jag har sett det här någon annanstans innan men fick syn på det i en annan blogg idag... Priset per vecka för en person är 495 kr... man kan ha så att man beställer varannan vecka också. Dom kör hem maten varje söndag mellan 16-22..
Hmm jag ska faktiskt ta en funderare över det här.... kanske inte ha det så hela tiden. Men det vore jätte skönt att få hem bra mat och slippa göra allt själv.
Här kan ni titta in och se själva KLICKA HÄR!

Jag har ätit nudlar idag...wohooo hej hej hej jennis fantasi

Börjar vakna nu

Klockan är alltså snart halv 9 och jag börjar bli människa igen.... Helgen har varit *trummvirrvel* SUVERÄN!!!! Gårkvällen var toppen, full var jag men vi hade jätte roligt!! Får se om jag får upp några bilder från mobilen när jag kommer hem.
Jag är konstant hungrig hela tiden. Mat mat maaat... men jag orkar inte.

Måste ringa ett par samtal nu...

Ha begär..

Kan inte slita mig från hemnet.se... Har hittat ännu en lägenhet jag bara skulle dö för, nästan! Jag måste ta och köpa mig en lott när jag får lön, så kanske jag kan köpa min drömlägenhet. Jag har ju alltid sagt att jag aldrig skulle så mycket på en lägenhet, men man får väl tänka så att det alltid blir en vinst på lägenheten och dom pengarna kan man då lägga på sitt framtida hus! :) Men ni ska få se...
Titta här

Köket...utsikten...badrummet...läget..klädkammare (en walk in!!!)  LOVELY! Det negativa..priset! Drömma kan man ju alltid göra!

Igår vart det öl/cider kväll med dom bästa... eller ja alla var ju inte där. Men vi hade det jätte bra... först var vi hos Tessan sen begav vi oss till Sju rum... men där stanna jag inte länge. Var hungrig och jätte trött...
Idag blir det partajj igen....hej o hååå här kommer vinet! Men just nu väntar mammas spagetti och köttfärssås... mmm..

see ya

spotify

Jag vet att jag är efter... meeen jag älskar spotify! Tack TIM!!  Men så är det... även om det inte är ny musik eller ditten o datten men jag älskar att man bara kan söka o vips så får man massor med musik och inte behöva ladda ner o sånt skit. I love it..

Ah ja kan inte komma på vad jag ska skriva... händer ju inte så mycket i veckorna! Jobbet är detsamma....jag lever för helgerna. Fast det imorgon kommer ju faktiskt Malin hit...det blir mycke trevligt :)
Och seeen är det helg igen, förutom en kort dag på jobbet på fredag.... Det kommer nog bli en underbar helg... ser fram emot den mycket.
Och så har jag gjort planer för valborgshelgen... det ser ut som jag kommer lämna landet då :) Det kommer bli myyys!! Återkommer om det när jag vet att det är bokat....

Nehe ska ja ringa la familia

Hemma igen

Är hemma igen...

Glömde i åker: Smink....allt mitt smink och min nya ansiktskräm!!! Vilken tur att jag har min gamla ögonfransböjjare kvar...



Såg den här på bilmässan... vad tycker ni?? Ganska ful enligt mig...

Deppigt

Måste åka hem idag...är lite deppig över det. Vill inte hem till ensamheten... men men what to do?? Gårdagen var mycket rolig faktiskt.. synd bara att jag var sjukt seg och orkade inte riktigt med ialla andras tempo.
Nu är jag trött...deppig och så ska jag åka och handla lite mat. Jag har tvättat en massa tvätt här idag så jag måste vänta in att det ska torka innan jag kan åka hem.

Hörs sen då

Ännu en tidig morgon

Var barnvakt igår... sötungen sov redan när jag kom så kvällen var lugn. Med en massa mys och en rolig film... Sen vakna jag med ett ryck när sötungen kom in vid halv 7 imorse. På med my little pony och inta soffläge. Och där stannade vi resten av morgonen. Vi myste ochåt frukost i soffan...läste sagor och tittade som sagt på film.
Så gjorde vi oss fina innan Malin kom hem...

Nu väntar vi på hela släkten ska komma...dom borde vara här snart. En massa mat väntar.. jag är hungrig. Jag åt frukost vid halv 8 och har ännu inte ätit nått.
Huuuuungrig!!! Och så ska det slinka ner lite gott smultron mousserande...mmmmm

heeej svej

Tidigt

Så här tidigt har jag nog aldrig skrivit förut... vi ska åka iväg om en stund. Men som vanligt är min familj inte i tid, förutom jag. Jaha... kul kul.
Fint väder idag...tyvärr kommer jag ju inte kunna njuta men ja ska njuta i bilen i alla fall.... med solglasögon.

Jag har reagerat på något...har som små små prickar i munnen, eller på ena sidan, känns lite konstigt. Nehe om jag ska göra det sista nu så jag är redo.
Have a great day... I will

Mår sådär idag

Huvudvärken gör sig påmind idag..inte så farligt men endå så att jag inte orkar göra nått särskilt. Men jag ska åka till tuna park i alla fall med systrarna nu. Har ju inga pengar dock... men jag har 50 kr på H&M!! yey
För mat måste man tydligen ha resten av månaden... attans

Imorgon blir det Bilmässa i Jönköping...kommer bli kanon kul tror jag! Ska ta med kameran så ska jag lägga upp gobitarna här!

Well...nu ska vi åkaaaa

one for u babe


Tänker på dig

Jag vet inte vad jag ska säga. Tänker på dig J...


Långpromenad

Ska snart iväg på en långpromenad med Thelma...härligt. Måste bara hitta nått att ha på mig.
Titta vad jag fångade på bild igår...


Nej nu ska ja ut i spåret... bye bye


Choklad o redbull

Åh vilken dag...jag,Malin och Leah åkte iväg till Taxinge Slott och hade picknick! Det var jätte mysigt och vi tog ca 200 kort på Leah och Malin! :)
Lite senare hämtade jag upp Marina och så hade vi tjejkväll hos Malin... choooklad och en redbull så vart ja pigg. Därför sitter jag här nu och kan inte sova.

Imorrn åker jag nog hem för en natt, sen åker ja tillbaka hit på onsdag efter Jessica har avslutat sin praktik. Jag skulle ju städat och gjort i ordning hemma men men...

Rätt pris,rätt läge, my kind of place

 

Har ju hittat en lägenhet som jag bara skulle passa i... den är liksom byggd för mig. Jag skojjar inte...den är helt jävla perfekt. Dessutom, rätt pris (okej den kunde väl vara billigare men åh) och rätt stad eller njea men ganska rätt i alla fall. Minusen är, den ägs av fel person, någon vi absolut inte kan göra affärer med om vi säger så.... dessutom kan jag inte köpa en lägenhet nu. Jag ska nog köpa en lott idag, första i år, hoppas jag har turen med mig.

Malin jobbar fortfarande.. ja hoppas hon ringer snart.


Har jag sagt att jag har semeser!!!???

Ja det är sant, jag har påsklov! Idag är det fint väder och jag ska på picnick med Malin o Leah! Vi ska nog åka iväg till Taxinge.. där är det också underbart fint.
Dessutom har jag ju kameran med mig...så det lär dyka upp bilder här senare ikväll! Ohhh det är underbart med våren, det tråkiga är att  jag inte har några kläder med mig..så jag får låna. Lite jobbigt men det funkar ju. Det som är ännu tråkigare är att ingen i min familj förutom jag har behov av att använda ögonfransböjjare. Jag kan inte använda mascara utan att böjja ögonfransarna. Så ja, men Maaalin har ju massor så ja får sminka mig hos henne.

Annars händer det inte så mycket... på fredag ska vi åka iväg på Bilmässan i Elmia, jönköping. Ska bli jäkligt roligt...
Nu ska ja nog ut i solen en stund..


Fan va vackert det är

Ibland glömmer vi nog bort hur vackert det är i våra närområden. Vi längtar till stränder i Thailand eller kanske fina byar i Frankrike... eller storstäder. Idag tog jag, Marina och Linnea bilen ut på en liten sightsseing tur till Stallarholmen. Linnea hade tydligen aldrig varit där.. haha så vi åkte dit efter luncen/middagen på Mc Donalds.
Vi tittade på nya områden där folk byggde nya fina hus. Jag fastnade för ett timmerhus som var byggt i lite funkis stuk.. har aldrig sett det och fastnade direkt. Sen åkte vi ut till ett slott, som jag nu inte kan komma på vaddet heter men det låg precis intill Mälaren och var helt fantastiskt fint.. tog bilder med mobilen men har inte sladden med mig så jag får visa någon annan dag. Även om det var mulet och grått och kall blåst så var det vackert... tänk då med lite grönska och sol. Dit ska vi ta oss en solig dag med lite picknick.

Jag älskar att åka runt och titta mig omkring... man ser massor med saker man aldrig tänkt på samtidigt som man hinner prata med sina vänner om allt och inget och så kanske man lär sig något nytt. ;)
Som skillnaden mellan en shettis och en åsna!!

Blir kvar här en natt till, syrran har blivit sjuk så jag vet inte om hon kommer gå sista veckan på praktiken. Annars får ja åka hem en dag och städa o hämta mina saker. Jag har ingenting med mig, tog med mig kameran och katterna. Inget mer..så jag får låna lite kläder o så tills vi åker hem.
Det är skönt med semester.... igår så låg jag ute i en skinnsoffa, jaaa en skinnsoffa ute på tomten och sola. Mycket bekvämt faktiskt, med en cider i handen. Vår vår vår... fan va fint!

Och de finns en liten roadtrip i planerna framöver....får väl se vart vi hamnar.
Mina underbara vänner... herregud va man kan må bra efter umgåtts med er i ett par timmar. Min huvudvärk försvann och jag känner att jag har gjort ett mycket bra val med min plan.

Nu blir det tacos med familjen...

Vad ska du äta idag?

Taaaaaaaaaaacos! Vad annars liksom... marina marina...kör fortare,fortare!!!

Fick nyss reda på att jag blir ensam i natt i alla fall... . jaja... jag ska kanske gå o sola imorrn bitti.. hehe fuska lite. Men det känns som det behövs.Sen kan man sitta i solen resten av dagen.
Vet inte riktigt vad jag ska göra... men det löser sig väl!

Nu ska ja göra mig iordning för marina borde vara här när som helst...
have a great friday night

Torsdag när det känns som fredag



Det känns som det är fredag idag...tyvärr så är det ju bara torsdag! Morgon dagen blir nog lugn...skönt. På kvällen får jag ju en massa besök!!! Love!

RSS 2.0