Hej hej jag kan numera kallas tomat jenni

Dagen har spenderats vid poolen, de blev ett dopp dessutom. Nu kanske man kan tro att det var ett snabbt dopp, hopp i och sen upp igen. Men riktigt så är det inte längre... här badar vi i 29 gradigt vatten. höhö..
Men jag är rööööd.... förstår inte varför jag alltid bränner mig....

Nu ska ja försöka svalka mig...

I need a dip in the pooool


Starta som nummer 76

Satt i telefonkö till comhem ett tag... 76:a starta jag!  Sen blev jag kopplad till en kille som hade charmen påkopplad från start. Han ville inte säga upp min telefon, det var vad jag ville göra med mitt samtal.
Han försökte med allt, jag skulle få det gratis i ett år, förutom samtalskostnaderna.... han försökte med att vara hyper trevlig och lite för charmig. Men jag var stenhård... NEJ jag ska säga upp min telefon där med basta! Men till slut gav han med sig och sa upp min telefon, jaaaha är du nöjd nu sa han. Haha jaaaa det är jag.
Sen börja han fråga mig om Nyköping, om det var en trevlig stad... vart det låg.... herreguud...allt jag ville va att säga upp min telefon.

Men nu är det gjort...så från o med Juli har jag ingen hemtelefon! Great!! Förra månaden hade jag ringt för 3 kr... woho. Den är väl använd! :)

............

Borde städa... men har ingen energi

What to do

Har haft ont i huvudet i 3 dagar nu, ingen migrän utan något mildrare. Weird... inge roligt. Men nu ikväll känns det faktiskt bättre i alla fall.



Imorgon blir det nog städdag för mig... för på torsdag är det shoooopping med Carro!! yeeeeeeey
Nej jag hade ingen blogg lust i alla fall

I give you



Jaha här ser ni det vi sysslat med dom senaste dagarna... fy fan vilken jäkla träningsvärk jag har. Mina armmuskler och ryggmuskler säger hej igen, det var länge sen vi fick arbeta så här hårt. Pinsamt men sant... jag är otränad. Vet inte hur länge jag har sagt att nu är det dags att börja motionera. Det bästa var ju när man fick sin träning på jobbet.



Regn och sol = regnbåge... Fint



This is for you Timilim... han var hos oss hela kvällen. Han sprang o sprang o sprang. Sen ut på poolen, poolduken var dock på... han lyssnade inte på din far. Oj oj vad han busade.

Nu är jag tillbaka i stan, hehe. Storstan... tydligen måste man fortfarande jobba. Inget planerat för hela veckan förutom torsdag för då tänkte jag och Carolina åka till Norrköping and do some shopping.

Jag ger upp

Jag orkar inte lägga upp bilder.... jag ska sova.
God natt

Kroppsarbete

Har jobbat som en tok idag... nästan hela tjocka släkten har varit här och hjälpt till... Det älskar jag med min släkt. När någon behöver hjälp så kommer alla hehe iaf nästan. Så jobbar man, har trevligt dricker öl. Det har hänt mycket idag.. ni ska få se lite bilder senare. Nu väntar jag på maten, grillat! Nice!
Men är heeelt mör...det ska jag säga er, helt jäkla slut i kroppen. Vi har skottat sand hela dagen lång, tungt! Men roligt har vi haft, dessutom fick jag, syrran och hennes kompis åka iväg och slänga sopor på tippen. Hela pappas buss var full med sånt vi hade slängt ut.
Jag har varit ute från 0900 och kom in kanske vid 1900.... med undantag för lunch.

Kommer lite bilder sen.. nu väntar en kall cider och lite mat

Jag fick lite fotolust



Min ena sötis, Asti, hon ville gosa med kameran



Utebastun... men den ska flyttas..



Visst ser det rogivande ut?



Förödelsen vi sysslat med... känns konstigt att riva altanen, men det kommer ju bli såå bra när det är nytt sen..





Min snygga bil... men dessvärre låter det väldigt oroväckande om bensinpumpen... usch

Ledighet=Lovely

Det är helt underbart att vara ledig... ´även om jag vaknar som vanligt. Idag har jag varit ute i stallet för att titta på lilla Bebisen, så söööt.



Det här är inte så vanligt att jag är ute i stallet vid 8 på morgonen... men det var jätte skönt... Ser ni lilla bebisen... hon är så söt, hon har inte fått ett namn än, därför kallas hon bebis fortfarande. :)
Idag är planerna hjälpa pappa ute... var ute hela dagen igår och jobbade, riktigt skönt att vara ute och pyssla. Låg under altanen och föste ut allt skräp som låg där under. Bar en massa ved....

Fotade lite igår.. så under dagen/kvällen kommer det lite bilder

Carro är full

Vi lyssnar på alla våra gamla hits... alla... ges...gyllene tider, shaggy, spice girls, backstreet boys... vill du bli min fru... jag har bildbevis... ni får se imorrn

nu ska vi dansa

Det kommer bli fin fint



Ikväll ska jag o denna donna ut... det var ett tag sen nu. Sist vi va ute var när jag fyllde år, i oktober.¨Så det är på tiden...kommer bli Kanon Kul.
Sitta på balkongen och dricka vin, löövely!

Utmattad


Är helt utmattad... känner mig trött och eländig. Jobbet...det ger mig ingenting. Bara bekymmer... vilken tur man har som har underbara arbetskamrater så man får ur sig allt. Och vänner såklart! Marina står nog högst på min mobil varje dag. Hehe... tack gumman så skönt att ha dig! Du kan ju oftast prata under dagarna, det är inte så många som kan det. :)

Så i helgen tänker jag sätta klackarna i taket.... hell yeah! Jag förtjänar det...



Mobil bild...utgång...södertälje....fint

Fin dag

Åkte in på morgon mötet som vi har varje tisdag men sen fick jag åka hem igen :) Mycket skönt kan jag säga. Har hunnit med att tvätta av mina utemöbler och lagt ut plastmattan jag köpte på loppis på balkongen. Så slipper man bli så äcklig om fötterna av betongen. Sen så har jag varit ute på en promenad, köpt nya blommor och bara donat hemma.
Nu väntar jag bara på sällskap... :)

Helgen...den kommer nog bli helt fantastisk! Can't wait

I need a drink and

Yes indeed... I need it... Jag hoppas hoppas hoppas på min darling Caaarolina vill dansa med mig på lördag. Du och jag... like old times. 
oh yes it looks like a plan.....


Goood day

Okej.. vart en impulsiv tripp till Vingåkers outlet idag... men hittade inte så mycket. En puma jacka ( rooosa haha) som bara kostade 150 kr.. blir perfekt när man är ute och går.
Och en annan sak jag har hatat som bara den...usch och fy men idag köpte jag ett par... foppa tofflor, fast inte dom här vanliga utan ett par slip in hehe med bling bling på, svarta. Dom ska nog få bo hos mamma och pappa så jag kan glida runt i dom här...

Annars har det inte hänt så mycket... ska snart ut till stallet, syrrans stall hehe och titta ¨på tjockisen. Uzona är beräknad till den här helgen, så vi får väl se när den lilla kommer. Hon är riktigt tjock nu.

Sköna lördag

Finland was sweet

Sitter i en fotölj hos mina föräldrar... ingen är vaken än. Jag har inga planer för idag... känns bra faktiskt. Mina små sötisar blev glada att se mig igår... dom har varit så gosiga och springer runt mina ben när jag går någonstans.

Sitter och lyssnar på VH1... det är Spice Girls nu hehe... det är lite konstigt när man har alla kanaler man kan få så hittar man inget att titta på. Hmm..
Jaha jag börjar bli hungrig... men har inte lust att äta frukost själv... Kan dom vakna snart eller??

RSS 2.0