Tim han kan han...

- man ska inte slå sig ner innan man vill det på riktigt


Jag hann med lite mer bloggning

Jag blev klar innan syrran...så nu väntar jag på henne! Vi ska iväg till Lager 157 och shoppa lite... hon fyller ju år imorgon så hon ska få välja något (något som inte är alltför dyrt).. ska bli trevligt!
Och senare blir det cosmonova och efter det middag at Vickes place.... dagen ser mycket lovande ut! Imorgon kommer släkten... OCH det är F1 på morgonen.

Imorse kom hela familjen upp kl 0700... kval stod på schemat! Fan va kul att det är igång igen.... det är ett vår tecken om något!! :)

dåligt dåligt..

Jag är en dålig bloggare... återkommer.. ska bara åka och handla bort min lön som brinner i fickan...

my giiiiiirls


Pictures from London






Orka

Fick en hemsk migrän attack idag... åkte hem från jobbet vid lunch, men hann inte hem innan jag var tvungen att kräkas. Bläää... hemskt när det blir sådär akut, fick bara stanna och rusa ur bilen!!
Sen hem ner med alla persienner i med en huvudvärkstablett och ner i säng.

Så sov jag.... ett par timmar. Känns bättre nu i alla fall..

Längtar till helgen... min nya london klänning ska på! yeeah
Och det bästa... mina vänner!!! Skönt nu iaf när jag har en tillfällig sambo.. hehe syrran bor ju här men veckorna går ju snabbt så snart åker hon ju härifrån. Sällskap....sällskap... I måndags var vi på bio, vi såg Män som hatar kvinnor, hade stora förhoppningar. Den var bra, men surprise surprise inte lika bra som boken! Boken är ju fantastisk!!



Jag i london solen... längtar tillbaka.


Jag idag



Idag innan jag åkte iväg för en shopping tur med kusin Tommi och hans tjej Madde. Det enda jag köpte var en randig tröja från JC av alla ställen. Där brukar jag inte ens gå in i vanliga fall.
Ikväll blir det partajj hos Linnea.... det är schlager kväll och det kommer säkerligen bli kanoners... Vad jag ska ha på mig är ännu inte klargjort.
Jag läger nog upp en bild här snart...ska börja leta nuuuu.

London sen hem o sen vardag

Usch va jobbig den här veckan har varit... skulle behöva en veckas ledighet efter våran london resa!

Jag saknar London... eller jag tror jag saknar livet utan bekymmer! Att sitta på en uteservering och dricka drinkar.. inte sitta på ett jobb och inte få nån jävla uppskattning!!
Ja veckan har inte varit toppen..

Ikväll...familj mys.. hemma.... ska snart leta efter en säng för att fortsätta lyssna på Stieg Larsson triologin, om ni inte har läst dom, GÖR DET NU!!
Jag längtar till nästa vecka..då ska jag se filmen Män som hatar kvinnor, den ska tydligen vara suverän!!

Vi drar nu....

Ja nu är det dags....jag o mina tjejer.... vi drar till London idag! Jag sitter och väntar på att dom ska masa sig hit.... skynda skynda!!!!
Jag har med mig 2 kameror....malin har med sig en, marina har med sig en.... Jag tror vi klarar oss! Dessvärre får min Canon stanna hemma.... orkar inte släpa med den!

Ha det great
det ska jag ha

londonlondonlondon

Jag är redo, jag kan åka NU i morgonrocken! Om jag fick skulle jag åka nu på en gång. Men jag måste väl vänta tills torsdag, jag hoppas den här veckan går fort.
Imorgon kommer lill sister hit, hon ska bo hos mig i 6 veckor, ojoj undra hur det ska gå!? Hehe.. jag tror det kommer gå bra... måste bara hitta lite utrymme för hennes saker.
39 kvadratmeter är inte så optimalt för 2 tjejer.... iof hade jag Malin här förra året i ett par veckor... och de gick ju galant.



Här får ni se en bild på mig... bilden är tagen på en camping i Ungern. Första dagen där... utanför husbilen. Formel 1 var orsaken till besöket till Ungern.

Nej nu är det nog dags att lämna morgonrocken och klä på sig...

RSS 2.0