Valsberga girlsen...



Brilliant!!!


Mando Diao

När händer det?

Jag har haft en sån dag att allt känns liksom inte bra..... Inte nöjd med något. Har bestämt mig för att inte köpa lägenhet i alla fall... Jaaa vet att jag inte kan bestäma mig.
Men jag började tänka, ordentligt....

Vill jag bo kvar här? Idag vill jag inte det, men imorgon kanske jag vill det. Men ett faktum är att jag saknar alla där hemma så jääädrans mycket. Fast jag vill inte bo i strängnäs heller.. inte åker heller för den delen haha... men jag vill bo närmare! Aja jag har väl en sån dag idag.

Jag fick lite omtanke på jobbet idag och det kändes jätte bra.... någon som bryr sig!


Kan inte sommaren komma lite tidigare iår???


Härligt med lördag

Ligger i sängen med datorn i knät.... har ätit frukost och duschat men jag kröp ner igen. Hur underbart som helst.. ligger och lyssnar på regnet där ute.
Jag har inget planerat idag, men åker nog till moster idag och får lite go fika....så följer lillasyster med mig hem så ska vi ha myskväll hos mig.
Imorgon kommer mamma och pappa hit så ska vi kolla lite lägenheter och umgås, blir nog great.

Igår var det lite bubbel hos Carro, hur trevligt som helst, men det blev inte så sent för jag var rätt seg. Men det var jätte mysigt, kul att busa med lilleman!

Idag blir det pizza för mig... wiiiii ja har varit sugen sen i torsdags!!

Jag har hittat den, lägenheten!!!

HÄR

Jag måste vinna på lotto eller nått... jag VILL ha den här lägenheten! Om man vore 2 vore det ju inga problem, men själv... hmmm... 8000-9000/mån är inget jag direkt kan lägga.
Åhhhhhhhhhhh

Jag härmar dig Carro...lite

Den här vill jag gå och titta på kolla HÄR

Och den här ska jag titta på kolla här

Den HÄR också...

Det ska bli roligt att titta in dom, inget är väl kanske mitt drömboende.. men det är roligt att gå och titta! Den första är för dyr, men helst av allt skulle jag vilja bo i ett gammalt hus.
Men jag ska i alla fall gå och titta nästa söndag....


Helg=Underbart

Jag ska snart sticka iväg och äta middag... blir nog gött gött! Sen bär det iväg på Strängnäs revyn, vi är jätte många som ska kolla på Maria idag och det ska bli jätte roligt.
Mina sötisar mår bra.... dom är lite groggy fortfarande och så men allt gick bra i alla fall, skööönt! Nu kanske jag får återgå till helnatts sömn!

Ha en bra lördagskväll....det ska ja ha!

förlåt förlåt

Jag vet att det är mycket katt snack nu... men men... jag läste precis om kastrering.. katten får inte vara i höglöp när den ska kastreras.... fasiken.
Men hur länge är dom det då? Jag vet ju inte ens när hon börja, igår började hon ju skrika.... så är det igår hon gick in i höglöp? Och hur länge håller det på...??
Ahhh... hon ska ju kastreras på lördag, har ingen lust att åka med henne senare, vore så bra att få båda fixade samtidigt...

Snart börjar criminal minds..yey
p.s. jag har fått ögoninflammation....Igen.


Instängd i badrummet..

Jag hoppas att det inte är olagligt att stänga in sina katter i badummet mitt i natten..... men för faaan va trött man är 4 varje morgon och den ena tjuter som en gris, HELA tiden. Dom fick va där i 1½ timme så det var ju inte så farligt och så fick dom in vatten o mat.
Hon löper som en tok... och jag börja bli riktigt trött på det...

Imorgon åker vi iväg igen...sen på lördag är det dags för veterinären...



Det är denna som håller på att göra mig galen....

Vill vill vill



Khao lak... varför tittar ja på dom här bilderna?? Jag vill va brun och dricka mai tais...

mätt o belåten

Hemma från mormor nu....

Och vet ni vad som hände på vägen hem? Okej jag kör på E4... fort, för fort. Men släpper på gasen när jag närmar mig Nyköping... vikken tuuur! Där stod farbror polisen... jag klarade mig. Och jag körde av motorvägen, första jag ser, POLISEN och dom vinkar in mig. Ahhhhhh jag har aldrig blivit stopapd förut.
Aja rutinkontroll, får blåsa och visa körkort. Så går dom runt bilen och kollar... han frågar om det är min bil och jag säger att det är det. Han går runt och kollar en gång till och frågar om jag har besiktat bilen. Nej det har ja inte gjort, köpte den i okt. Jaha och då säger han att han måste kolla upp i datorn...
ehhh okej ... då blir ja lite fundersam... han är borta ett tag och sen kommer han tillbaka... får tillbaka mitt körkort och han kollar in min ruta ( som har ett stenskott som har fått rutan att spricka) och DET måste jag fixa... ajabajja sa han...Jag antar att han var tvungen att kolla upp i datorn att jag har betalat skatten för jag har inte satt på det nya skattemärket... hehe, bilen är för skitig...
Sen fick ja åka....
Min första poliskontroll.....usch va mitt hjärta banka...varför blir man rädd? Jag vet att jag inte är full och att jag har körkort men liksom endå bankar hjärtat som det ska komma ut...

Well...imorrn är det jobb igen....
Sleep very well... :)

morgon sim..

Har varit iväg nu på förmiddagen och badat med Edvin,Carro och Andreas... riktigt mysigt...skönt att komma igång på morgonen!

Lite senare ska ja ju hem till mormor för lunch... blir fin fint.

Har inge mer att skriva just nu...

Me 10 Januari 2009


girls night

Idag blir det tjejkväll hos mig...Carro kommer hit efter 7 och vi ska äta vitlöksbröd... hehe...

Mormor ringde nyss..
- Jenni jag bjuder på mat imorgon,resten av din familj kommer, jag säger inte att du måste komma det är bara en fråga. Men du har ju inte varit här över jul....

Hmm ... det lät inte riktigt som en fråga. Så jag får pallra mig till södertälje imorgon för att få i mig lite mat.

Annars då...

Kan vi inte åka idag?

Jag vill åka nu, hittade en gammal bild från 2004 när jag var i London med Elin.... jag fick resan av mamma o pappa i student present. Och nu kan jag inte vänta tills mars...känns som en evighet. Men vad gör man?
Jag måste hitta på annat skoj tills dess, som inte får kosta nå pengar :(


grrrrrrr

Ingen bra dag. Man ska fan inte ta all skit...
¨swooop
Så nu är alla aggresioner borta... jag ska ta en lång dusch och rensa skallen! Imorgon är det helg igen. Fint!

Återkommer

Ibland blir man fan tokig....

.... på sig själv! Jag har glömt kamerasladden i Åker.....

Jag ska inte dit förnst om 2 veckor.... what to do??

Home sweet home

Jag är hemma, ahhh härligt härligt. Jag ar packat upp alla mina 1000 kassar och satt ihop ett ikea bord och duschat och nu sitter jag här och funderar över  middag.
Vad ska man äta idag?

Så funkar inte mitt internet eftersom jag inte har med mig min egna dator, så kommer jag inte ihåg koden till det trådlösa. Suck suck...
Vilken tur att man har grannar hehe

Ja man tackar...

Gubben i Beck, han som alltid är redo för en stänkare. HAHAH tack Carro! :)

What's happening??
För att vara uppriktig, inte så jädrans mycket...

Imorgon
Åker jag hem, hem till mig alltså

På onsdag
Dags att ta tag i vardagen igen, gå upp 07.00 och inte kravla upp sig vid 10...

Tosdag
Ja jobbet antar jag

Fredag
Jöbbe och jag hoppas att jag kanske kan få hem lite sällskap...hehehe



Saknar denna lillen....han är ju alltid så glad (hehe iaf när jag kommer) haha

Fina tjejer....



Normala... eller ja lite bakterier är inblandade..




Vi råkade få snabb hår tillväxt...



Men det försvann lika fort som det kom, så vi slog till på ett par hattar istället




Yey craaazy girls

LONDON BABY!!!!

Idag har jag bokat 3 biljetter till London, jag, Malin & Marina drar dit den 5:e Mars........ wohooooo. Det ska bli helt fantasiskt...
Men nu har jag shopping förbud tills dess, hur ska detta gå? Har massor med utgifter som t.ex. sterilisring av 2 katter, den ena löper för första gången nu och är helt tooookig. Ja och det är inte det billigaste...
Sen har ja ju mina glasögon...... hmm vet inte hur jag ska göra med dom. Jag får väl helt enkelt börja använda mina gamla.

Men fan vilket humör jag varit på idag, London,london,london....here we come!!!

Men en sak jag är lite sur över.....fast jag vet inte om det  är nå fel på¨min dator? Jag publicerade ett inlägg här om dagen med en massa bilder... kan ni se dom?
Det står att det är publicerat men jag kan inte se det... Kan NI? Meddela mig gärna...

Ett litet tips så här en vinterkväll.... köp ALDRIG dubbfria däck, jag måste börja sagta ner ungefär 800 m innan jag ska stanna eller typ svänga i en korsning annars får ja inte stopp på bilen.
Fan va det är läskigt....

nya året..

Jag har fått hemlängtan, åker kanske redan hem imorrn eller på söndag!! Jag vill ha privatliv ...



Jag uttråkad....



Asti och Flisan



Flisan sprang iväg och lille Asti blev kvar....



Vi passade på att mysa lite....



Nehe hon ville inte heller vara kvar....

RSS 2.0