Jag är redo för helgen

Ahh... städat och klart! Nyduschad... jag är redo för helgens bravader....

Vet fortfarande inte riktigt vad som händer men det lutar lite åt en utekväll här hemma i Nyköping... men vi får se! Imorgon lär det väl bli en hemmakväll. Men det har ja ingen lust med!
Någon som har en idé?

Snart: Criminal Minds

My redhead




Att städa eller att inte städa

Det är frågan...

Tänkte jag skulle bjuda på lite fler snygga bilder på Malinski....

Snart är det torsdag igen...

Imorgon blir det heldag på jobbet...
Imorgon är det precis en vecka kvar tills vi drar till LONDON babes

I helgen har ja no plans...
Nej nu måste ja kila ner til tvättstugan så jag hinner se Greys!
Good Night

SANNA PANNA KLARADE SIN UPPKÖRNING IDAG!!!! GRATTIS GRATTIS GUMMAN.... DU KÖR SOM EN RALLYKUNG!

Sitta på bussen




Jagfotademalinförraveckanpåskroten




Hon kör en gammal volvo...

tvätta tvätta tvätta

Jaha...tvättstuga idag... ska passa på att göra lite lyx lyx middag...helt för mig själv. Så ska jag städa här hemma samtidigt... yey!!
Vilken eftermiddag va...nu är ni allt avensjuka...


Carro...jag ska äta lax..du borde komma :)

Something old



Eftersom jag inte har min egna dator med mig så får ni se en gammal bild från min födelsedag för 2 år sedan... Jag o mina systrar..

Märkte inte vad felet var...

Jag har försökt komma in på bloggen i flera dagar utan att det gått... idag började jag fundera på om det var nått jag gjorde fel... så jag satt och tittade på inloggningen. Sen kom jag på det. Jag hade blandat mina 2 olika mailadresser... hahah! TYpiskt!

Jaha en härlig söndag utan någon som helst ångest, fan va bra! Jag har ju semester...lovely!!! Är hemma hos föräldrarna hr hjälpt mamma stor städa ena badrummet och nu gör hon spegetti och köttfärssås! mumma...

Återkommer, måste duka!

Lovely helg...

Underbart, allt jag kan säga. Tjejerna började övertala mig att flytta tillbaka... och vissa dagar skulle jag kunna flytta på en gång. Fan va jag älskar att träffas prata igenom våra liv, vad som händer och vad som inte händer. Man kan säga vad som helst och känna sig trygg med sitt sällskap. Vi är tighta fasten vi inte träffas ofta längre.
Maliniski jag saknar din soffa ibland :)

But what to do?

Lördag- utekväll.... vart lite full men idag har jag mått bra men sjukt trött!
Nu börjar Beck igen...
Återkommer imorgon

Tjejmiddag imorgon

Jag har sovmorgon ... yey! Får sova till halv 9 imorrn om jag vill...tänkte åka till jobbet vid 10 tiden. Fy fan va skönt! Sen blir de förhoppningsvis en snabb och rolig eftermiddag på jobbet och sen hem.
Lasta in katterna i bilen och sen rally till Åker...där väntar en tjejmiddag med mina vänner. Fy fan va skönt... ska bli härligt att få äta god mat och pladdra på...
Lovely...funderar på om jag ska göra en efterrätt och ta med..hmm



Stockholm förra året


Det blir bra det här...

Igår var jag en sväng till IKEA... mycket trevligt ska jag säga er... hehe! I söndags var det garderoben som fick en stor röjjning och idag vart det alla papper!
Jag kände att det var dags att få lite ordning och reda och idag fixades det, känns skönt nu och det tog inte så lång tid i alla fall!



Jag dricker vin ur en petflaska på en parkering i Helsingfors förra året...

Igår bestämde jag och min moster oss för att åka till Finland i sommar... vi tar min bil och åker runt och sen tar vi färjan hem. Det enda som vi har bestämt vart vi ska är Kuopio där vi ska ut på krogen med mammas kusin.
That's the big plan och vi tänker åka efter midsommar....härligt!!

Ångest

Åh ja måste snart sova... jag har ångest! Jag är inte ens trött.... jag vill aldrig aldrig mer ha ångest över att gå till jobbet! Jag har levt så förut, varit arg och irriterad på allt och alla under helgerna bara pga av att det snart skulle vara måndag igen. Jag levde så i 10 månader...
Jag vill inte ha det så igen...Jag hoppas att allt löser sig...

Jag har en ganska jobbig vecka framför mig...

Nytt till våren


Min lägenhet

Ikväll har jag fått nå tokryck och vill bara fixa min lägenhet....

Det hela började med en rensning i ena garderoben som har sett ut som ett slagfält... fick ut en kasse kläder som ska iväg, en kasse med skit som ska slängas och en kasse som ska upp på till förrådet.
Härligt... vikt massa kläder, lakan osv...


Men så började ja tänka på att jag vill fixa till mitt lilla kök lite... och kom fram till att jag vill byta handtag på mina köksluckor... pappa kom med det bästa tipset. Jula, biltema och clas ohlsson har billigare än IKEA. Great.... Så det kommer inte gå på så många kronor i alla fall...

Hmm Carro vad hette den där sidan du har lagt upp era husrenoveringar o så?


När ska ja få det gjort??



Den här skulle jag vilja ha som tatuering... och det har jag tänkt på nu väldigt länge... men när ska man få det gjort?? Det skulle vara roligt att få den fixad till sommaren...

nyår... ja det va ett tag sen


Jag på nyår... korkar upp ABSOLUT  flaskan...



Danci danci all night long



Min fina syster



Tycker om den här... Victoria och kusin Tim



Lite bubbel...



Jag och Victoria



Mina systrar


RSS 2.0